” HEBBES HEEFT HET ”  

       

Welkom op de website van HEBBES Auto’s & Accessoires  !  Als eerste zal ik mijzelf aan u voorstellen:

Mijn naam is Joris de Bruijn. Na het afronden van de opleidingen  motorvoertuigen techniek  en verkoop- management ben ik gaan werken in de auto branche. Jaren ben ik werkzaam geweest bij een autobedrijf  als monteur en later als verkoper van exclusieve auto’s met de droom om ooit eens voor mijzelf te beginnen. Want wat is er mooier dan van je passie, je beroep te maken?

Mijn passie is auto’s met alles wat daarbij komt kijken. In het speciaal velgen en banden. Mensen deskundig kunnen adviseren in de producten waar ik kennis van heb, hierin verder groeien en uitbreiden. Nu ik voor mijzelf ben begonnen kan ik de producten inkopen en verkopen waar ik volledig achter sta!

Kijkt u gerust eens rond op mijn website. Als u een vraag wilt stellen, kunt u mij altijd bellen. Onder het kopje contact staan mijn adres gegevens. U kunt ook bij mij langs komen om mijn assortiment eens met eigen ogen te bekijken. Wie weet staat er wel wat tussen wat u aanspreekt. Wanneer hét er voor u niet bijstaat, kan ik mijn best doen om dit voor u alsnog te realiseren.

Tot ziens in Teuge ( nabij Apeldoorn , Twello , Deventer )
Wij hebben altijd heerlijk vers gemalen koffie voor u klaar staan !

Met Vriendelijke Groeten,

HEBBES Auto’s & Accessoires
Twitter mee op: @Hebbes auto’s
Rijksstraatweg 164 , 7395 MD Teuge , 06 23 169 369