Werkzaamheden back to Homepage

Onderhoud, Reparatie en APK keuringen

Op het moment dat er onderhoud, reparatie of een APK keuring aan uw auto uitgevoerd dient te worden, is uw auto bij ons in goede handen. Wij beschikken over de juiste gereedschappen, materialen en kennis om uw auto weer technisch verantwoord en topfit de weg op te sturen.

Alle te verrichte werkzaamheden en daarbij horende prijzen worden te allen tijde uitgevoerd in goed overleg met u.

Wij vinden het belangrijk dat u zo min mogelijk overlast ervaart van het missen van uw auto.
Wij zullen daarom altijd werken aan een snelle en goede service. Referenties kunt u nalezen via onderstaande link.

http://diensten-vakmensen.marktplaats.nl/a/diensten-en-vakmensen/auto-en-motor-monteurs-en-garages/287073-hebbes-auto-s-accessoires.html?previousPage=lr

 

 

 

 

 

Velgen & banden in- en verkoop

De auto is voor veel mensen het meest gebruikelijke vervoersmiddel. Daarom vind ik het belangrijk dat men op goede en vooral veilige banden rijdt. Zo maak je het veiliger voor jezelf, maar ook voor de mede weggebruikers. Goede banden zijn daarom naar mijn mening, een must.

Ik kan voorzien in verschillende van uw behoeften wat betreft velgen en banden. Ik geef u vakkundig en eerlijk advies. Ik wil mijn klanten graag het beste van het beste meegeven.

In mijn showroom kunt u precies zien wat ik u allemaal direct aan kan bieden. Ook op mijn website kunt u en kijkje nemen in mijn assortiment. Wanneer ik de gewenste velgen of banden niet heb liggen kunnen wij hier samen voor gaan zitten. Ik kan de door u gemaakte keuze dan gelijk voor u bestellen en eventueel dezelfde dag nog leveren!

       
                                    
Greep uit ons assortiment.       NIEUWE VELGEN TEGEN CONCURRERENDE PRIJZEN.

              

Zomerbanden 12 t/m 24inch     Extreme maten als 185/35/17.  Winterbanden 12 t/m 24 inch.

Velgen reparatie & renovatie    

Buiten het feit om dat alles in en om een wiel veilig moet  zijn, is het looking-good gevoel  voor veel mensen ook belangrijk. Daarom houd ik mij ook bezig met alles wat een velg mooier kan maken. Velgen renovatie bied ik u aan in verschillende opzichten. Dit kan door het polijsten van velgranden of de gehele velg, het afdraaien van stoeprand – schade, het richten van kromme velgen en het totaal overspuiten van velgen in de door u gewenste kleur. U heeft keuze uit ruim 500 kleuren !!

Een veel voorkomende reparatie voor een velg is het verwijderen van (stoeprand) schade. Waarschijnlijk heeft Iedereen het al wel eens meegemaakt. Het eerste krasje doet altijd pijn maar vaak volgen er al snel meerdere beschadigingen. Zonde, maar geen nood, dit kan worden hersteld!

Bij stoeprandschade zijn er krassen in de velg ontstaan. Deze kunnen door HEBBES verwijderd worden. Kleine krassen worden afgedraaid en bij diepe krassen wordt de velg eerst opgelast en daarna afgedraaid. Hierna kan de velg opnieuw gepolijst of gespoten worden in de door u gewenste kleur.

Voor het polijsten.                   Na het polijsten.                        Het eindresultaat.

Porsche 996 cup velg gericht en gelast.
De klant wilde een nieuwe velg bestellen maar heeft nu honderden euro’s bespaard! 

             

UNIEK ..!!! OOK VOOR HET STYLEN VAN UW STANDAARD SAAIE STALEN VELGEN.

Mercedes C32 AMG velgen naar wens van de klant Matt grijs antraciet met goud parel effect.

       

 

 

 

 

Mercedes E-klasse velg.        Na het stralen in de spuitcabine.       Het eindresultaat.

              

Ook voor het spuiten van parelmoer kleuren, Zoals bijvoorbeeld hier boven te zien.

              

20 inch Porsche Panamera breedset 9,5J en 11J, deze wielen zijn naar wens van de klant wit gespoten.

 

Banden reparatie

De meeste lekkages, spijkergaatjes en insnijdingen tot 6 mm in het bandenprofiel kunnen gerepareerd worden door getraind personeel met erkende reparatiemethodes. Banden met beschadigingen groter dan 6 mm/beschadigingen aan de zijkant, kunnen niet gerepareerd worden. De reparatie van ultra high performance banden  (banden in de snelheidscategorie W, Y of ZR) wordt niet aanbevolen.

Voor eigen veiligheid en beperking van de schade wordt het aangeraden om zo snel mogelijk de banden te laten repareren. Lees verder voor informatie over het balanceren en uitlijnen van de banden

          

 

Inkoop & verkoop van auto’s

Het inkopen en verkopen van auto’s houd mij al jaren bezig. Veel ervaring heb ik opgedaan bij mijn vorige werkgever en weet dus precies waar ik goed op moet letten. Ik bekijk iedere auto dusdanig kritisch alsof het mijn eigen auto word. Ik vind het leuk om naar de auto’s  uit te kijken, deze op te halen, netjes schoon maken en er dan vervolgens weer een ander heel blij mee te maken!

  

Heeft u een bepaalde auto op het oog maar weet u niet waar u goed op moet letten voordat u deze aanschaft ? Twijfel niet en bel ons. Let Op: Wij kunnen ook een specifieke zoekopdrachten voor u doen!

Om er achter te komen wat ik op dit moment heb staan, of wat ik voor u regelen kan,

kijk bij “ASSORTIMENT” of bel ons gerust voor vrijblijvende informatie of een afspraak !